Meer leren over wijn is slechts een paar klikken van je verwijderd! 🍷

Wijnen voor je 21-diner

Staat jouw 21-diner voor de deur? Dan wil je je gasten natuurlijk verrassen met mooie wijnen bij het heerlijke eten, samen met je vrienden en ouders kunnen proosten en de avond kunnen afsluiten. Kelderpraat helpt je graag met het kiezen van de juiste wijnen voor het juiste moment!

Door mijn werk in de wijngerichte horeca, het geven van cursussen, proeverijen en het begeleiden van private dinners heb ik veel ervaring met het maken van passende wijn & spijs combinaties.

"Het was een schot in de roos! Het eten en de bijpassende wijnen waren ronduit voortreffelijk. Zelfs de meest verwende gast zat volop te genieten! Ik denk dat we mogen terugkijken op een prachtige avond".

Door nauw samen te werken met diverse leveranciers, is het voor mij mogelijk de wijnen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Samen met het door jullie opgestelde menu komen we tot een aantal wijnen die passend voor de gerechten en passend voor ieder budget. Natuurlijk geheel inclusief tekst en uitleg over de wijnen zodat de gastheer of -vrouw een mooi verhaal aan tafel heeft.

"Het doel van een mooie wijn & spijs combinatie het het verrijken van zowel het gerecht als de wijn. Het is zoals 1 + 1 = 3"

Ook het huren van glaswerk en andere toebehoren behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in mooie wijnen voor jouw 21-diner?
Neem vrijblijvend contact met me op via rik@kelderpraat.nl of  +316 201 59 331

Proost!