Meer leren over wijn is slechts een paar klikken van je verwijderd! 🍷

Online wijnproeverij

Op dit moment is het niet altijd mogelijk voor vriendengroepen om samen te komen in de horeca of bij mensen thuis door het coronavirus. Mis jij het borrelen met vrienden en het ontdekken van nieuwe wijnen ook zo? Een online wijnproeverij van Kelderpraat & Proeflokaal 1574 biedt uitkomst!

Samen met vrienden, familie of collega's kun jij in een online omgeving samen met mij de wereld van wijn ontdekken. Samen bespreken we wat wijn is, hoe het proeven van wijn in zijn werk gaat en gaan we ook een flink aantal wijnen proeven waarbij ik je meer vertel over wat er in je glas zit! Vooraf spreken we een datum af en ik zorg ervoor dat jij het pakket voor de proeverij in huis hebt.

Tijdens de tweede lockdown was deze online proeverij een groot succes. Tientallen bedrijven, vriendengroepen en families kwamen online samen om met ons meer te leren over wijn en het proeven daarvan. Meer dan duizend deelnemers ontvingen de door ons met de hand gevulde flesjes wijn en leerden in ruim 1,5 uur meer over de inhoud ervan!

Wat zit er in het pakket?

  • 6 wijnsamples van speciaal voor jullie gekozen wijnen;
  • Een aromawiel waarmee jij kunt ontdekken welke eigenschappen de wijn heeft;
  • Voldoende proefformulieren om te noteren wat je van de wijnen vindt;
  • Wijn & spijs tips om de geproefde wijnen te combineren met eten.

De online wijnproeverij duurt ongeveer 1,5 uur en kost 29,50 per pakket, excl. eventuele verzendkosten*.

Heb jij interesse in een online wijnproeverij? Neem dan contact met me op via wijncursus@proeflokaal1574.nl of +316 201 59 331

*Standaard PostNL verzendkosten à 7,25.