Meer leren over wijn is slechts een paar klikken van je verwijderd! 🍷

Wijncursussen

Sinds 2020 geef ik samen met registervinoloog Maarten van den Dries wijncursussen bij Academie 1574, onderdeel van de Leidsche hotspot Proeflokaal 1574.

Academie 1574 biedt de wijncursussen SDEN 1, 2 en 3 aan in Leiden.

  • SDEN 1: "Ik weet wat van wijn" bestaat uit 2 cursusavonden en is bedoeld voor de beginnend wijnliefhebber. De cursus focust zich op de belangrijkste wijnlanden, druiven en het proeven van wijn.
  • SDEN 2: "Ik weet meer van wijn" bestaat uit 5 cursusavonden en één wijnspijsavond en is bedoeld voor wijnliefhebbers die zich echt meer willen interesseren in wijn. De cursus focust zich op de belangrijkste wijngebieden, wijnmaakprocessen, druivenrassen en gaat dieper in op het proeven van wijn.
  • SDEN 3: "Ik weet veel van wijn" bestaat uit 9 cursusavonden en één wijnspijsavond en is bedoeld voor de meer ervaren wijnliefhebber of professional. De cursus gaat diep in op de verschillen binnen bepaalde wijngebieden, wijnmaak- en proeftechnieken. Het is een intensieve cursus die wordt gegeven voor een aanzienlijk kleinere groep cursisten.

Wij zijn ontzettend trots op ons slagingspercentage van 100% en willen jou ook graag meer leren over wijn. Interesse? Kijk op de website van Academie 1574 voor meer informatie.

Cursusoverzicht 2021

Binnenkort meer...