Op dit moment zijn door de corona maatregelen fysieke proeverijen niet wenselijk. Gelukkig biedt Kelderpraat online wijnproeverijen aan in samenwerking met Proeflokaal 1574. Klik hier voor meer informatie.

Kelderpraat wijnproeverij

Vind jij het leuk om verhalen achter wijnen te ontdekken en te leren hoe je echt wijn proeft? Probeer eens een wijnproeverij! Samen met vrienden, familie of huisgenoten bezig zijn met wijn is hartstikke leuk en Kelderpraat maakt dit graag mogelijk in Leiden en omgeving!

Geen standaard vooropgezette proeverij, maar echt maatwerk waarbij we samen kijken wat jullie wensen zijn voor een wijnproeverij. Denk hierbij aan betaalbare of exclusieve wijnen, wijnen in één thema, bijpassende hapjes of zelfs een heus wijnspijs diner! Een wijnproeverij is altijd inclusief aromawiel, proefnotitieformulier, spittoons en glazen. 

Wijn moet je niet moeilijker maken dan het is, maar ook niet simpeler

Kelderpraat is toegankelijk maar ook uitdagend. Dat klinkt wat paradoxaal, maar ook de mooiste blends zijn gemaakt van druivenrassen die ver uit elkaar liggen zodat ze elkaar kunnen verrijken. 😉 Ik vind het belangrijk om je wijnkennis bij te spijkeren zodat je met een voldaan gevoel de avond afsluit. 

De wijnproeverijen kunnen plaats bij jullie thuis plaatsvinden, maar we kunnen ook, afhankelijk van de wensen van de groep, uitkijken naar een andere locatie.

 

Geïnteresseerd in een Kelderpraat wijnproeverij? Neem contact met me op via rik@kelderpraat.nl