Kelderpraters

Kelderpraat is een platform vóór en dóór wijnliefhebbers en wordt dus mede mogelijk gemaakt door onze kelderpraters. Net zoals wijn, hebben al onze schrijvers hun eigen stijl, specialisatie en kracht.

Onze Kelderpraters stellen zich graag aan je voor:

Rik Hogeland
Rik richtte de website Kelderpraat.nl en bijbehorende Instagramaccount op om tijdens de lockdowns bezig te kunnen blijven met wijn. Een uit de hand gelopen hobby, net als zijn voorliefde voor wijn an sich. Rik ziet wijn als een geweldige combinatie van historie, technieken, geografie, wetgeving en marketing en heeft een voorliefde voor de grote klassiekers én verrassende & eigenzinnige wijnen.
Benjamin Roelfs
Benjamin Roelfs is een wine professional die zich in de laatste paar jaar steeds meer heeft toegelegd op het schrijven over wijn. Benjamin is een waar liefhebber en ambassadeur van de Elzas en werkt momenteel samen met het team van Jancis Robinson om de Old Vine Register nieuw leven in te blazen.
Douwe Kloppenborg
Eline Fung Fen Chung
Eline Fung Fen Chung is een fervent wijnliefhebber. Tijdens haar studententijd heeft ze gewerkt bij Henri Bloem Leiden en Wijnbar Goeswijn. Sinds Wijnbar Goeswijn zich heeft gespecialiseerd in natuurwijn, is Eline’s interesse hiervoor ook aangewakkerd. Ze maakt er een sport van om in binnen- en buitenland op zoek te gaan naar de leukste wijnbarren die natuurwijn schenken!
Emma Blanken
Emma heeft een achtergrond in geologie en data science en is voor Kelderpraat verantwoordelijk voor alle kaartjes van wijngebieden die je in de artikelen tegen komt.
Falke Bosman
Hein Wille
Hein Wille heeft 5,5 jaar in het mooie Stellenbosch mogen studeren waar hij, door de liefde, kennis maakte met de schitterende wijnhuizen en wijnen die Zuid-Afrika te bieden heeft. De liefde ging, maar de interesse in Zuid-Afrikaanse wijnen bleef bestaan. Hein zet deze passie voor één van ‘s werelds mooiste wijnlanden dan ook graag op digitaal papier voor Kelderpraat.nl.
Monique Dassen
Maarten de Ruiter

Kelderprater

  • Rik Hogeland

    Rik richtte de website Kelderpraat.nl en bijbehorende Instagramaccount op om tijdens de lockdowns bezig te kunnen blijven met wijn. Een uit de hand gelopen hobby, net als zijn voorliefde voor wijn an sich. Rik ziet wijn als een geweldige combinatie van historie, technieken, geografie, wetgeving en marketing en heeft een voorliefde voor de grote klassiekers én verrassende & eigenzinnige wijnen.